Kwaliteit door Vakmanschap: Wij werken alleen met ervaren mensen die weten wat ze doen en werken met liefde voor het vak. Een tevreden klant is een tevreden H en F Stukadoor.

H en F Stukadoorsbedrijf

HenF stukadoors heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het stukadoorswerk. Van Spacspuiten tot aan Betonciré, maar natuurlijk zijn wij ook specialist in traditioneel stucwerk. Niets is ons te gek! Onze jarenlange ervaring en professioneel materiaal maakt dat wij kwalitief goed werk afleveren. Wij vinden het erg belangrijk om naar onze klanten te luisteren en hun wensen om te zetten naar een mooi resultaat waar iedereen tevreden over is. Wij werken in het gebied tussen Utrecht en Rhenen. Van Spakenburg tot Wijk bij Duurstede.

Beton ciré is een algemene term voor diverse decoratietechnieken met als doel een betonlook. Beton ciré is een betonmortel met een gekleurd pigment en hars. Door deze combinatie kan een mooie afwerking van wand of vloer gemaakt worden. Nadat de beton ciré is opgebracht wordt deze afgewerkt met een toplaag. Deze toplaag is onderhoudsarm, vlek werend, schimmel werend en waterdicht.

Spac spuitwerk is al jaren populair. Het vereist het minste aantal manuren en is een relatief goedkope manier om uw muren er weer strak uit te laten zien. Doordat het spac met een machine op de muren wordt gespoten zie je snel resultaat. Naast het spuiten is het natuurlijk ook mogelijk om uw muren met de hand te laten stucen. Dit gaat minder snel, maar geeft een nog mooier resultaat. Hoe u uw muren ook af wilt werken. De basis is het belangrijkste. Goed stucwerk laat uw huis leven!

Wil je jouw woning een frisse uitstraling geven denk dan eens aan stucen. Door de gladde look krijg je een eigentijdse uitstraling. De gevel is waterdicht, maar kan toch blijven ademen. Dit heeft tot gevolg dat je minder last van schimmels en vochtproblemen krijgt. Bij een oudere woning kan de buitenmuur eerst geïsoleerd worden, waarna de stuclaag wordt aangebracht. Zo is uw huis weer klaar voor de toekomst

Projecten

Onderstaand een greep uit de door ons uitgevoerde projecten.

Gemeentehuis Scherpenzeel

Dit monumentale gemeentehuis is opgeknapt, waarbij we authentieke details zoveel mogelijk tot hun recht hebben laten komen. Elk monument heeft zijn eigen karakter. Het is de kunst om dit in tact te laten, terwijl het gebouw aangepast wordt aan de wensen van deze tijd. Een prachtig project met een mooi resultaat.

Plafond met strakke plint

Een bestaand huis opknappen geeft dat het resultaat al snel te zien is. ook zo met deze klus. Nadat we de muren en plafond stuc klaar hebben gemaakt was het tijd om het stucwerk aan te brengen. Hierna het plafond afgewerkt met een strakke plint waarna het geheel gesausd is. Een mooie klus met een strak en modern resultaat.

Buitengevel isolatie

Deze mooie villa kreeg een totale make-over. HenF Stukadoors heeft de buitengevel geïsoleerd en daarna een witte laag spachtel pleister aangebracht. Door deze buitengevel isolatie is deze woning klaar voor de toekomst. De witte pleisterlaag maakt dat de woning er fris en strak uitziet. Een niet opvallende woning is een echte eye-catcher geworden.