Door vakmanschap kwaliteit

Wij werken alleen met ervaren mensen die weten wat ze doen en werken met liefde voor het vak. Een tevreden klant is een tevreden H en F Stukadoor.

Mooi Resultaat

Door onze gesprekken met de opdrachtgever weten wij wat de opdrachtgever wil. Zo kunnen wij het beste werk tegen een gunstige prijs leveren.

H en F Stukadoorsbedrijf

HenF stukadoors heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het stukadoorswerk. Van Spacspuiten tot aan Betonciré, maar natuurlijk zijn wij ook specialist in traditioneel stucwerk. Niets is ons te gek! Onze jarenlange ervaring en professioneel materiaal maakt dat wij kwalitief goed werk afleveren. Wij vinden het erg belangrijk om naar onze klanten te luisteren en hun wensen om te zetten naar een mooi resultaat waar iedereen tevreden over is. Wij werken in het gebied tussen Utrecht en Rhenen. Van Spakenburg tot Wijk bij Duurstede.

Beton ciré is een algemene term voor diverse decoratietechnieken met als doel een betonlook. Beton ciré is een betonmortel met een gekleurd pigment en hars. Door deze combinatie kan een mooie afwerking van wand of vloer gemaakt worden. Nadat de beton ciré is opgebracht wordt deze afgewerkt met een toplaag. Deze toplaag is onderhoudsarm, vlek werend, schimmel werend en waterdicht.

Spac spuitwerk is al jaren populair. Het vereist het minste aantal manuren en is een relatief goedkope manier om uw muren er weer strak uit te laten zien. Doordat het spac met een machine op de muren wordt gespoten zie je snel resultaat. Naast het spuiten is het natuurlijk ook mogelijk om uw muren met de hand te laten stucen. Dit gaat minder snel, maar geeft een nog mooier resultaat. Hoe u uw muren ook af wilt werken. De basis is het belangrijkste. Goed stucwerk laat uw huis leven!

Wil je jouw woning een frisse uitstraling geven denk dan eens aan stucen. Door de gladde look krijg je een eigentijdse uitstraling. De gevel is waterdicht, maar kan toch blijven ademen. Dit heeft tot gevolg dat je minder last van schimmels en vochtproblemen krijgt. Bij een oudere woning kan de buitenmuur eerst geïsoleerd worden, waarna de stuclaag wordt aangebracht. Zo is uw huis weer klaar voor de toekomst